گوجی‌بری

آشنایی با گیاه گوجی‌بری

واریته GB1 از واریته‌های بسیار عالی و پربازده گوجی‌بری می‌باشد که توسط یکی از قوی‌ترین شرکت‌های اروپایی تولید شده است. این گیاه از نظر صرفه اقتصادی بسیار پرمنفعت بوده و مقدار تولید میوه در اولین سال تا حدود ۲ کیلو میوه به ازای هر نهال می‌باشد که نسبت به رسیدگی، این مقدار قابل تغییر است.

بلک گوجی‌بری: سلطان آنتی اکسیدان

از سال ۲۰۱۴ فروش بذر و نهال گوجی‌بری آزاد شد و مافیای بزرگ داروی جهان اجازه دادند که مردم عادی از این میوه استفاده کنند. مقدار آنتی اکسیدان موجود در گوجی‌بری بر حسب واحد ۲۵۳۰۰ می‌باشد، که این مقدار در گوجی‌بری بلک ۲۷۳۰۰، در پرتقال ۷۵۰ و در بلوبری ۲۴۰۰ می‌باشد. از آنجایی که پایه اکثر بیماری‌های خاص اکسیدان‌های مختلف هستند، مصرف روزانه این میوه از بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله انواع خطرناک سرطان جلوگیری می‌کند.

کشت آسان گوجی‌بری و مقاومت این گیاه در شرایط آب‌وهوایی مختلف، موجب می‌گردد که بتوانیم این میوه پرارزش را در اکثر مناطق کشورمان زیر کشت ببریم. به امید آمدن این میوه به سبد غذایی خانواده‌های ایرانی.